DASHBOARD HOME

Dec 7, 2012

cheese cake untuk akak2x tersyg

assalamualaikum..

made this for thanking kak rai n kak miza for helping me n my twins ..

very22 sisterly la.. terharu ade org baik cm ni..

just a simple one...

hope both of u like it..hehe

p/s: harini ttb mcm2 perasaan ade..huhu...



Terima Kasih Sudi Singgah sini dan Komen..Kalau Sudi singgah lagi

14 comments:

hidayah azman said...

nampak sedap.nntiajar:D

Cik Muda said...

perasaan ape tu? hihih~

:: Mrs.Eady :: said...

glup!

nik ros said...

bertuannya kakak2 tu dapat makan ni.nampak sedap :)

Ucu Faridah said...

salam perkenalan
TQ follow Ucu ..Ucu dah follow dan letak blog list nabila d kasih ucu bakery
tqtqtq

Syazwan Che Deraman said...

apakah macam macam perasaan itu?

yang bawah tu cokelat ke?

MamaFaMi said...

Untunglah Kak Rai dan Kak Miza tu dapat cheese cake sedap ni ye... Tu la orang kata... buat baik dibalas baiklah kan... :)

Sunah Sakura said...

ape tu? cheesecake ke?

adza irdawati said...

perghhh terliur dibuatnyaaa

cheeze maz said...

Salam kenal blogger yg dihormati. Sedapnya... kecur pagi2 ni. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

ejulz said...

waaaaa.. nak sikit.. :)

jemput join GA ni k.. :)

http://kampung-kameq.blogspot.com/2012/12/kamu-sahabatku-giveaway-by-ejulz.html

Sunah Sakura said...

datang sini balik baru perasan ada tajuk...nampak sangat sebelum ni tak baca tajuk... =.="

Juliet_iRa~" said...

cam sedappp jeee..:)

nakkk heee nak resepi :p

azizah :) said...

nyum2.. sedapnya yunk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...