DASHBOARD HOME

Nov 5, 2012

pening pasal picasa web album=(

aslm.

pening n stress plak pikir xleh upload gmbr sebb blog ni ade terlink dkt picasa web album yg ade limit gb untuk upload gmbr...

xingt plak bile tah nye buat picasa web album tu..adoi..=(

n xjumpe2 cr nak remove supy xde le had nk upload gmbr dkt blog..tpi dah mcm ni...

siyesly tatau nak watpe..
might be need to remove my blog maybe??

=(

ade sape2 tau x cmne nk wat ni=(
Terima Kasih Sudi Singgah sini dan Komen..Kalau Sudi singgah lagi

12 comments:

nik ros said...

sis tak fhm sgt masalah nabila ni.

tapi sis guna picasaweb jugak tuk letak gambar kat blog. masa nak letak gambar kat blog, sis guna link yang ade kat picasaweb jea.

rasanya picasaweb blh masuk gambar bykkan. sis byk lagi storage utk simpan gambar dlm picasa tu.

nik ros said...

guna storage lain la tuk simpan gambar. akak rasa photobucket pun boleh simpan gmbr kan.try guna yg tu.

Hanis MY said...

Akak pny pun dah makin sikit sob sob

azizah :) said...

samalah jijah.. sampai limit dah nak upload gambar lagi.. ni gambar lama2 terpaksa padam..huhuhu

nabila azmi said...

jijah: xde care ke???mmg kene delete erk2...huhu=(..

Nyue said...

nyue follow sini kembali,,nyue xdpt mbantu coz xpernah guna..ehehe

Che Rosliza Che mat said...

boleh dear...cian pulak hihihihi

are_lin@yu said...

yaka?ayu tak tahu menahu bab ni.hehe

izan mama mia said...

delete jer gambar yang macam tak penting dlm entry....

Cik Nur said...

nur tahu bab ni, tapi tak reti nak buat mcm mana.. cuba tnya pada yg pakar... sis rose nak membantu tu...

maaf ye tak dapat bantu...

kinara kinatara said...

alamak kina pom tak da taw macam mana...


btw..follow sini:)

eid mazni said...

salam...

em..em...nak upload gambar ke blog memang kena guna picasa ek...??

akk upload biasa2 dari folder boleh je...

hee...akk lagi la x tahu bab2 ni...aci redah je mana dapat...

anyway, nabila...akk dah update belog...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...