DASHBOARD HOME

Nov 7, 2012

7 ayat cinta xpernah padam..

assalamualaikum..

7 Ayat-ayat Cinta yang Kekal Selamanya..!!

1. Bismillahhirrahmannirahim:
pada tiap-tiap hendak melakukan sesuatu.

2. Alhamdulillah:
pada tiap-tiap habis melakukan sesuatu.

3. Astagfirullah:
jika tersilap mengatakan sesuatu yang buruk.

4. Insyaallah:
jika ingin melakukan sesuatu pada masa akan datang.

5. La haulawalaquatai llahbillah:
bila tidak dapat melakukan sesuatu yang agak berat atau melihat sesuatu yang buruk.

6. Innalillah:
jika menghadapi musibah atau melihat kematian.

7. Lailahaillallah:
bacalah sepanjang siang dan malam sebanyak-banyaknya. Amalkanlah selalu moga-moga kita tergolong dikalangan orang-orang yang terpilih olah Allah...











p/s: masih xtahu cr nk ubh xnak bagi link dngn web picasa tu...sedihnyeee..huhuhu....mungkin terpkse je delete gmbr dulu2.....sebb mcm syg gile je nk buat blog len...=.=

Terima Kasih Sudi Singgah sini dan Komen..Kalau Sudi singgah lagi

5 comments:

Cik Nur said...

perkongsian yang baik.. :)

insyaALLAH..sama2 kita amalkan.. :)

Cik Nur said...

dkat dengan tesco..? taman taiping utara ke..?

ke taman saujana...?

Karukord Jagau's said...

perkongsian baik :)

Che Rosliza Che mat said...

Nanti inbox kat fb pun boleh dear....

azizah :) said...

insyaAllah nak amalkan selalu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...