DASHBOARD HOME

Jan 14, 2012

yesterday was so cold!!!

assalamualaikum...

semalam hujan lagi dekat mansurah...


sgt222 la sejuk.....cakap keluar asap2 dah..huhu...
rasenye macam lagi sejuk dari winter tahun lepas..huhu..=.=

semalam pun 8 degree dah..huhuhu......


and semalam dah snow dekat alex!!..hehe...omg omg.really????

.egypt mane la pnh snow..ke ade..hehe..tpi selalunye xla..




and forecast pun jangka weather minggu ni rendah gile...maybe sampai 2 degree..huhuhu..


skg ni pun keje shivering je..huhu...


dear god...please help me to stay strong for this upcoming final exam...

=.=.....


fighting!!!!

semalam ade jual2...=)..hepi2..dpt beli2..release sket stress study nih=)...











Terima Kasih Sudi Singgah sini dan Komen..Kalau Sudi singgah lagi

7 comments:

nik rosmawati said...

gd luck utk exam dear.
jaga diri yea.

hidayah azman said...

angah sori deh.rasa bersalah sgt ni:(muka last sekali tu happy gila dpt borong foods byk2:)

nabila azmi said...

nik:thanks=)=)..doakan=)

dayah:takpe=)

EruzuLiyana said...

wah, salji!!bila la kat masi ni nak ada salji, nak main ice skating. tanak salji yang fake..hehe

zOeY zAu YaH said...

wahh mesti sjuk sgt2 tu..sila bertahan ok..

Bulan Syurga Firdausi said...

alhamdulillah...rezeki awk tuk ada kt sne..."cemburu" sikit hehehe jaga diri tau :)

nabila azmi said...

eruzul:hehe..=)=)...malaysia kalau ade salji awesome ahh..=)..

zou yah: hehe..baek ;)

fir:..=)...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...