DASHBOARD HOME

May 23, 2014

hi blog. rindu angat nii. hehe

assalamualaikum..
hehe..
hai blog..lame sangat tak menulis sini..
hehe.
kalau dapat laptop baru ke mesti rjin ni almaklumla laptop keje nak hang je.
hehe

erm...
sekarang dah masuk bulan 5 dah nak habih dah pon..
lagi seminggu je lagi pastu exam round pastu study leave sket pastu final exam..
pastu balik malaysia.heheh
yeayyyy

tatahu nak cakap hepi ke nak cakap sedih..
hoho..
it should be happy kan kan kan..

btw..sekarang ni tengah marathon puasa ganti..hahaha... padan muke..dulu awal2 xmo gnti kan..skarg trpksa la ccpt gnti...

thun dpn xmo cmni lagi ye nabila...

emm..

goodluck to all yang tgh exam n bakal exm..

egypt please be good n nice to me ok..

till then.. may Allah ease...
fighting all..

nak marathon kejap bc blog yg best2 kat list sebelah kanan ni.hehe..

semalam buat apam kaler2 ngan my along.hehe..



Terima Kasih Sudi Singgah sini dan Komen..Kalau Sudi singgah lagi

3 comments:

Nour Adieb said...

alhamdulillah, sy dh selesai gnti posa :)

hidayah azman said...

omnomnom.apampampam:)

LYAfrina said...

Nmpknye kena bli laptop bru la...
lya bru start nk gnti ni.. sblm ni x sihat. Hrp smpat la hbskab

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...