DASHBOARD HOME

Mar 23, 2013

"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"



assalamualaikum..
klik here

lamenyee xjoin ape2..
sementara cuti hrini..

so joinla satu GA

 ni..dri mak dara=)

ni senarai penaja2 GA kali ni...ramai=)

SheilaSalim,MrsVelentine,PuanGojes,MasZull,SeneoritaBaharin,Hazmanakaspecies1980,NadiaFarahida,Keyme,mamahannybunny,SiMatatajam,DayangDeno,AimanAziz,SuWaRaEntertainment,BetaKupu,SyidaRasyida,HanaMaroo,DatinTyka,ShimaMazlan,MimeMF,ZamaniAbe,MrsValentine,NormiNieza,SayaSukaGelak,CTCHEERY,ERAY,AYUJEAN,Lynn Si Pipi Merah,Kesuma Angsana,Kyle Kesha,Mohd Ridzwan



so...im tagging...

-akak gojes
-nini sweet
-akak cun
Terima Kasih Sudi Singgah sini dan Komen..Kalau Sudi singgah lagi

12 comments:

nik ros said...

huhu..kalau sempat akak buat yea.akak jarang sgt join segmen sebab dulu tak pernah dapat apa2..hahaha

adzairdawati makdara said...

terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

Diana Azis said...

singgah dari segmen yang sama :)...best of luck

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/malaysias-nest-top-lucky-blogger-by-mak.html

aiin baharom said...

gud luck...jemput singgah dr segmen y sama
http://noraiiiiiin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

RamRamCute said...

As salam,

singgah sini dari segmen yang sama...all the best ya!

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

AyueJean AJ said...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Juliet_iRa~" said...

all the best!

mimbar kata said...

semoga sukses

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Diari Si Froggie said...

Aida singgah sini dari Segmen yang sama.. lambat pulak nak terjah :P follow sini #1037 salam kenal. :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

deno said...

salam.. deno dtg dari segmen MAK DARA! sori.. terlewat la.. hehe... ^_^

www.dayangdeno.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...