DASHBOARD HOME

Jul 28, 2012

'Kuih Raya Kegemaran Saya Adalah...'






assalamualaikum...
anis athia
klik sini sape nak join erk2222


join this segmen sebb suke mkn kueh rye bleh x..hehehe=p

so...the most yg disukai adalah....



tart nenas buatan mak saye..
sedap giler222...
lembut.gebu.comel sebb xbesar sgt.kecik2 je.jadi ngap sekali habih.
sampai kalau nak balik univ mesti bawa balik ah tart nenas..tpi selalunye..bile nek kapal terbg nih..smpai2 je umah..hancur jugakla..huhu..tu yg a bit sadis...

semperit ceri merah

semperit ceri itam

haa..yang ni pun suke sebab lebut gebu2.warne sgt cute.tertarik the bom2..hehe
kalau nmpk ni dlm balang pi umah sedare2 ..memang xnampak kueh len dah.makan nih jee..
hehe

lastly..
mazola...

yang ni mak pernah buat...hui..
bertambah2 la ,..mmg xdpt nk thn..huhuh..
tu yang jadi bam2 je nih..=p


before ending this entry nak promote brg owner segmen ni jual sket..

ok cntik...rase nak satu...=)..
tapi xde org nk blnje plak an=)..

segmen tamat pada : 18 Ogos 2012

p/s: xsabar nak buat kueh ry ngn mak..mak ckp tahun ni tema kueh tradisional.hihi..

selamat berbuka semua ^__^




Terima Kasih Sudi Singgah sini dan Komen..Kalau Sudi singgah lagi

5 comments:

izz iizza said...

semperit tu kalau lembut gebu memang sedap..:)

Anis Athia said...

terima kasih sudi join..promote banyak2, nanti jadi top referral boleh menang voucher :)

hazanis said...

good luck..:)

p/s:kita pun suka tart nenas..:P

lokman said...

datang dari segmen yg sama...Hantu kuih raya datang.. hehe..sedapnya kuih itu..

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/kuih-raya-kegemaran-saya-adalah-semua.html

datanglah ke blog saya untuk memeriahkan segme pertama saya. ^_^

taqiee din said...

Salam..taqiee dr segmen yg sama..:)
Jom terjah kwn2 lain tgok kueh kegemaran diorang...:)
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/kuih-raya-kegemaran-saya-adalah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...