DASHBOARD HOME

May 26, 2012

picnic --The Apprentice - Yeoja! ♥--great time-great food-great bond-♥

assalamualaikum..

we had our picnic batch on our first day of summer holiday (25th may)...after just fnished our final paper yesterday(24th may)<--tawakal2...huhu...harap2 lepasla...=)

it started around 6.30 am..quite early sebab egypt sekarang dah musim panas .we gathered at istad gamaah(university stadium) behind squash court..n starting with breakfast made by wani sayang n it was delicious!!...

then we started our day with aerobics lead by our super senior yang awesome..kak mir,kak iman..

it was fun..=)..

then we were divided into 6 groups and we made our own group's name n cheers..=)..

we had a few fun games..hehe..seronok seronok...

lari dalam guni tpi gnti kaen batik, isi air dalam botol,musical chair tpi guna kaen batik gak,zoonosis game,katak game n game blind man(suke hti bgi name game tu je aku ni.)..hehehe..

and then makan time!!!..memandangkan ni potluck..macam2 makanan sedap2 ade..untungnyee ade kawan2 yang pandai masak ni kan=)=)..
some of the superb mouth watering food!!!!
then sambil tu ade sikit nasihat dari super senpai yang cool ni..suke2..hihi..

n penyampaian hadiah....
the prizes!!!=)

though my group--haibat-phewit dpt num 4 je..saguhati je..hehe..tpi we had a great time..alhamdulillah...

congrats to all groups sebab begitu bersemangat waja n sume dpt hadiah =)=)...

love my batch--yeoja the apperentice..so many much!!!>.<..
 some of our batch yang dtg picnic ni!!...=)
may all of us naek tahun same2 ok...

n selamat pulang ke Malaysia girls!!!!...

happy summer holiday=)...fighting!!!
Terima Kasih Sudi Singgah sini dan Komen..Kalau Sudi singgah lagi

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...