DASHBOARD HOME

Mar 16, 2012

my 5th week of new semester=)

assalamualaikum..

harini hari jumaat...and seperti kebiasaan hari jumaat mmg cuti pun dekat egypt ni..=)=)..

byk mende nak buat harini...tpi xtau la berjaya ke x nak buatnye kan2..hehe..=)..


and homework xsiap lagi..so kene siapkan cepatla sebab sekarang ni doctor aku tu mmg kate nk buat hari sabtu kelas...=.=

dah le minggu ni jadi ketua plak kan..hoho...fighting!...

anyhow..

haritu kan...im made this...

kek..hehe..=)=)..

pastu kak qilah n her cute baby aisyah datang umah jap..waaa..hepi2..
tapi me n my sis balik lambat sebab ade kelas..huhu..so sampai2 umah je ade la lam 10 minit gitu before diorang balik...tapi dapatla maen2 ngn aisyah jap..weeee..suke2..hehe..=)...

 kitorg sedia tmpt tuk aisyah lepak lepaking..

 wee...aisyah yang comel!!...grm tengok..hehe..comelkan=)=)

us with kak qilah syg!!..kak qilah ni one of super senpaila..hehe..baru je graduate gitu=)

then i remembered i made breakfast ni for my sister=)
hehe..ade rupe monshter x..hehe..since she loves western breakfast...i made this..potatoes with egg..
telur tu buat cmtu sebb dah terpengaruh dgn cite korea..hih=p

then i made a dessert for my housemates=)...hehe..
yum22...=)...resepi amik dari blog ini..klik sini=) 

kak ita..tenkiu=)...

pastu...me n housemates beli ini...

penimbang berat elektronik..hehe..haa..pasni kene diet la kan2=p..

seng..xyah gi farmasi gi=p

n i just read this book...
thanks to ecah sebab pinjamkan buku ni...best2..byk pengjrn ...selalu bace buku related to agm ni kan ngantok kan..tpi yg ni..siyes x ngntok..bes=)..

n lastly...kitorng semlm bantai pesta megi ramai2..hihi..=p..msk dlm periuk nasi plak..=p


p/s: thanks to yan2..sebab bagi buku kat bawah ni=)...syg yan!!!...muah!!






p/s:semoga hati lebih tabah n kuat ...
p/s/s: mid sem exam lagi 8 hari!!..waaa=.=..doakan =)

Terima Kasih Sudi Singgah sini dan Komen..Kalau Sudi singgah lagi

10 comments:

Syazwani Zakaria said...

good luck :)

Qaseh Izana said...

Gud luck ^_^ Wt y terbaik.....

maidah mazni said...

tag awak disini...jom join...:)

http://eid-lifeandhopes.blogspot.com/2012/03/contest-aku-suka-makan-coklat.html

Miss Amateur Cook said...

angah!! sedapnya tgk cake tu. tu ke cake angah nk buat ari 2. bila kami dapat rasa tu. :D

Juliet_iRa~" said...

laaaa kakak pon ada kat sn gak ke?hee..ptt akk rs apsal muka sm..igt kwn..heee ;p

wahh smakin pndai memasak skang ni..tahniah!heee

study2..good luck tau!

nik rosmawati said...

rajin masak adik sorang ni kan.bertuah la bakal suami nanti

gd luck dik..buat elok2 untuk exam k,

Jahidih Saili said...

Salam..wah..srudy kt egypt ke? good luck..:)

zOeY zAu YaH said...

banyaknya makanan =)

Princess Feyqa said...

good luck for ur mid exam :)

apricotpie said...

awakkkkkkkk..spdnya kek tu..n trffle tu..hmm..dh la bca mlm2..mmg sdppppp..haishh..mna nak cri kek mlm2 kt hstel ni..uhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...