DASHBOARD HOME

Mar 31, 2012

it's been 6 years...and i miss u badly...

assalamualaikum...

pejam celik..pejam celik...

dah 6 tahun pun adik tersyg pergi mengadap Illahi...

kalau ade sekarang ni mesti die gembira sebab baru lepas dpt result spm....

rindu betul dgn my little brother ni...

xpe...keep praying...sedekahkan yaasin and bacaan alfatihah is the best way to do kan...

Allah lebih sygkan die kan..

semoga sentiasa dlm lindunganNYA ...

angah sayang faez sangat3333333....

priceless...=)...

muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh=)....

arwah faez: the one with cap..

i miss your smile..
i miss your gigi rabbit
i miss your nakal2..
i miss your voice..
i miss your hardworking n 'garang' at school
i miss your hari2 bace doa mase perhimpunan sekolah
i miss your spirit masuk mcm2 aktiviti kat skolah
i miss your manje2..
i miss your bucuk2 bau lepas maen bola..hihi
i miss you eating brekfas,lunch n dinner with me
i miss you during hari ry dkt kg..
i miss u manje sgt dngn emak sampai angh pun jeles..

i miss u a lot..=(=(...
and i wish u were here with me when im having bad times=(..

i really wish..=(=(...

im so sorry for not being a good sister..
im so sorry for sometimes im being angry to u...
im so sorry for not treating u really2 well..
im so sorry for bullying u n ejek2 u sampai nanges2..**hehe..biasela time kecik2..sape suh jadi bongsu=p
im so sorry for everything..
n im so sorry for not having a chance to say i really really loves u before u go...

i miss you and i love u.forever..
my little one..
syg faez!!
 

Terima Kasih Sudi Singgah sini dan Komen..Kalau Sudi singgah lagi

6 comments:

Haruno Hana 하나 said...

sabar ye? semoga arwah bersama-sama para syuhada di jannah Ilahi :)

nik rosmawati said...

A-fatihah. tak dapat byangkan mcm mana perasaan kehilangan org tersayang.

ell lina said...

YA TUHAN..BERGENANG DAH AIR MATA SAYA BACA ENTRI AWAK NI..NGATKAN DALAM MOVIE JE ADA MACAM NI....SABAR K..TUHAN LEBIH SYGKN ADEK AWK..

hidayah azman said...

semoga arwah tenang di sana.ameen:)takziah

Bulan Syurga Firdausi said...

Takziah...insyaAllah ade kehidupan yg kekal abadi jauhhhh nun disana :)

izzah nasir said...

sweet sangat :')
kite phm mcm mane rase rindu pd yg dah takde. kite pon rindu sgt arwah atok kite.. ape yg kite boleh buat, doa je,kan? smoge kite akan dipertemukan balek dgn org2 yg kite syg dalam syurga..aminnn ya rabb :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...