DASHBOARD HOME

Feb 23, 2012

sengal sengal ubi fairy tale=p

assalamualaikum...

found this in the internet....hihihih...


“HAPPILY EVER AFTER”. Inilah quote yang selalu kita lihat bila baca buku ataupun tengok cerita pasal fairy tales ni. Tapi yelah, hidup mana nak selalu indah kan… Cuba bayangkan kalau puteri-puteri ni hidup sampai sekarang ni. Macam mana la agaknya ea? Macam kat bawah ni la kot. Hehe..
Snow White
Lagi fairy tales…
Red Riding Hood

Red Riding Hood terjumpa McDonald’s on the way balik dari rumah nenek dia. Ehehe..
Beauty and The Beast

Beauty yang semakin meningkat tua buat pembedahan plastik untuk memastikan nama dia still relevan dengan rupa paras dia.
Princess and The Peas

Tuan Puteri kena buang sekali dengan tilam kacang dia yang dah buruk tu masa dia tengah syok tidur kat atas tu. :p
Sleeping Beauty

Sleeping Beauty tidur tak bangun-bangun sampai sekarang. Sampai tua dah putera tu tunggu dia. Ahaha..
Cinderella

Cinderella terpaksa tumpang kereta lain nak pergi majlis tari menari sebab magik kereta labu dia tak menjadi.
Rapunzel

Rambut Rapunzel gugur sebab chemotherapy?
The Little Mermaid

Apa jadi dengan Little Mermaid? Korang pikirla sendiri.. Ehehehe…


p/s: harini cuti..^___^...

Terima Kasih Sudi Singgah sini dan Komen..Kalau Sudi singgah lagi

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...