DASHBOARD HOME

Jan 24, 2012

hinakah menjadi gemuk T_T

second paper baru je habih tadi..next paper will be on 26th...

harap2 boleh buat lebih baek...insyaallah...

buat harini...biarlah berehat dahulu...

malam tadi the night before exam...was the worse day ever...

baru je tahun baru..tapi huhu..macm inila...

selama ni bertahan...macam2 fikiran negatif selalu dtg...tpi aku gagahkan padam dari memori...


sebab yakin dengan word 'loyal'...



yup...perkara itu...mengganggu ...sgt222 menggangu pemikiranku...
air mata...xyah cakapla...its too much..keluar sendiri xyah minta izin dah...huhu....

.i couldnt sleep...i couldnt eat....

with seriously giler sakit headache yang dtg...so letaklah minyak cap kapak banyak2 an =.=

**alhamdulillah..bru je dpt mkn ni..sebab xlalu punye pasal semalam ngn pagi tadi....


the words yang di tulih semalam....cukup2 menggores hatiku...sampai di saat2 nak exam final paper tadi...aku xdapat memberi sepnuh konsentrasi....


xmampu...

tapi hati sangat rase berdosa  dekat mak ayah yang mengharap...huhu..T_T...minta maaf mak ayah...=(

HATI TERLALU SAKIT......terlalu sakit...sampai aku hanya mampu berfikir untuk redha dan repeat semester ni..(nauzubillah)....


--kenape selepas bertahun2 ni baru ni yang diucap...
--kenape same je sume...
-- kenape kene kejam macam ni...

--xperlu cakap pun xpe...i know it myself that being a fat girl is such a T_T...i have been like this for almost 22 years old..orang xcakap pun ku tahu....

------T_T...

i have feeling too.....
dont u ever think it before u said this to me...
kenape perlu selfish...
kenape kene macam tu....


this yearss that i keep on holding on...because im thinking of the word 'loyal'....


im start to thinking of to give up...

nak tunaikan hasrat itu...


pasti buat kamu gembirakan..

aku....aku dah mule rase perlu undur diri...

.and i always want sume yang menggembirakan buat kamu...

walaupun hati ni sakit sangat22222.....


--to me myself...
;hey..be strong...cheer up...

org ckp...kalau kite syg seseorg tu..kite kene lepaskan die pergi..kalau die jodoh kite die pasti dtg kembali...

penatnye berendam air mate..huhu T_T...
**walaupun dr adel bondok cakap crying is good for remove toxin..huhu

its hurt ..really...
Terima Kasih Sudi Singgah sini dan Komen..Kalau Sudi singgah lagi

7 comments:

Miss Amateur Cook said...

angah!!!!!! kenapa ni? sampai hati orang tu menyakitkan hati angah. angah sabar tau. Biarlah orang lain nak pandang kita macam mana asalkan kita dipandang mulia disisi Allah. insyaAllah. hidup kat dunia ni sementara je. jangan la sedih dengan kata-kata orang. jadikan sebagai semangat untuk kite tau. pape pun angah tetap comel di mata aisyah. ;)

BukanSekadarNama said...

dear..tak mo sedih2 ok...
org gemuk cute pa..
d'owg tu jer tak taw nk menilai...
its ok sayang..
ramai lagi laki diluar sana..
akak pernah couple ngan laki yg suka pompuan gemuk ni..
siyesly.. u'll find ur mr right!

faizdz said...

eeeeee. awak! sedih baca title tuuu
jangan lah sedih2 okay
insyaAllah, Dia ada plan yang lagi baik utk kita. have faith.
be strong no matter what, ea

Bintul-el-Bakr said...

salam angah.nape ni.huhu~sedih pulak bace entry ni.mulut manusia kita tak boleh nak tutup kan :)

good luck for osce,jangan mengalah lagi oke.same2 kite strive in this exam :)

p/s: jgn risau pasal imam utk kita nnt,Allah dah tetapkan dari Luh Mahfuz lagi,be strong lil sweet girl :)

no display name said...

angah stay strong..eqa bce pun sedih :(..jgn sedih2 sgt tengah exam ni pleaseeeee..pasti ade hikmah nye semua ni angah..and u'll get a better person than him..insyaAllah.:)

hAniEy IzhAr said...

i just knew about this new. btw just remember 'every cloud has a silver lining'. Allah has plan a better life and person to suit you in the future. Just him does not suit you. And im truly dissapointed and a bit angry to the person who hurt you so much. Dont worry. Have time to recover and believe that u'll be okay. you are not fat, you are cute! Trust me! Let have fun time after exam! Chill out! <3

nabila azmi said...

huhu...thanks to all yang comment here..really22222 appreciate it...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...