DASHBOARD HOME

Dec 3, 2011

pilihan raya ??

assalamualaikum...

yup.....pilihan raya dtg lagi..

mansurah ni pun hebat la sebab ade sume2 nih....

and yesterday..i attended hari pengenalan calon..


and overall ..hebat jugaklah calon2 ni bermanifesto dekat depan student2 mansurah...=)...menjawab soklan2 student dengan hebat..mantapla mereka ni...=)...

and i came to hear their opinion untuk menang n support few of my friends yang bertanding jugak...



fighting!!..harap mereka2 menangla..cause i know they are excellent!!!=)

and actually..im a little bit xsetuju dengan calon timbalan pengerusi 2 yang dah pun menang sebab xde calon len...

well..its my opinion n minat org laen2...xbolehla cakap macam tu..xmenjaga sensitiviti student len...tpi xpela...=)..it just that xberape setujula dgn pndpt kakak ni=)...

fighting!! dlm mematangkan mahasiswa mahasiswi di sini okie=)...

still...for the others calon...slmt berkempen =)....

calon pengerusi bukan calang2 orgnye..due due hebat...and sampai dah konfius nak pilih yang mane ye=p....

kanan: iskandar kiri:ubaidah.


 some of calon2 yang hebat=)...support them!!


some of pamplet yang diedarkan=)...



so..marilah ramai ramai turun mengundi nanti..=)=)....

pilih yang terbaik....and paling penting..
harap sangat PCM will change into a better one...
sume bersatu and xde negative mindset to this PCM anymore...

insyaallah..=)







Terima Kasih Sudi Singgah sini dan Komen..Kalau Sudi singgah lagi

4 comments:

Bulan Syurga Firdaus said...

ingt kn td pilihan raya kbangsaan ngeee

nabila azmi said...

hhihi....=)=)

Cik Azizah said...

undi jangan tak undi! hehe

nabila azmi said...

mestilah=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...