DASHBOARD HOME

Dec 22, 2011

happy birthday si cantik izzah=)

assalamualaikum...

hey beautiful girl..=)..

happy birthday...

may u have a great one this year...

great to have u as a friend...

i love u..=)=)...


may god bless u always...


be a better girl...a better muslimah..insyaallah...

p/s:bile nak belanje makan niii..hehe....

muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...^___^


nahh..hadiah dari saye untuk awk...




















Terima Kasih Sudi Singgah sini dan Komen..Kalau Sudi singgah lagi

4 comments:

izzah nasir said...

nabilaaaaaa :')
heee kite terharu amat2. ngeeee mekaseh nabila comel! :D
kite rase mcm nak belanje awk eskrem la tp mengikut perlembagaan msia kanun keseksaan 6547905467 birthday girl takboleh belanje org lain hahaha. it must be the other way round. oh what to do what to do? kekekek gedik tak? weeeee

by the way by the way i i i i love you toooooo miahahahah. confirm gigit jari je kalo jejaka2 di luar sane dengar hahaha okay gile perasan thank you :P terima kaseh atas semua doa etc. amin amin amin ya rabb. doakan kite semua berjaya jadi doktor yg berjaya di dunia dan akhirat ya. aminnnn :)

erk kite try belah laptop kite punye skrin utk keluarkan kucing tu tapi takboleh. nape nabila letak gam uhu dekat ctu? takmo bagi kite betol2 ke T_____T

nabila azmi said...

izzah..hehehee...thanks for like it...happy2..hehe..=)=)=)....

Bulan Syurga Firdausi said...

baik nye die wish utk kawan die ;) comel tol kucing tu....
p/s mmm ase x puas main dgn gebu gebe mm yup kt kg x online pn hehehe 24 jam dgn gebu gebe :)

nabila azmi said...

hehe...fir..untungla bleh blik kg kann..=).....rindu kucing sy jugak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...