DASHBOARD HOME

Aug 28, 2011

merindu.

assalamualaikum...

huhu..lame jugak menyepikan diri...rindu dkt blog..rindu nak blogwalking...huhu..

ermm...i guess..there are lotsssssa things that running in my mind n my heart...nk tulis dkt blog tersyg yg dah setahun lebih cikit usianya ni....

tpi xtertaip plak...huhu....xtahu nak describe pun satu hal jugak..hurmm...speechless maybe..wordless too..huhu...adeyh...=.=


rase nak dok senyap2 jela kan.....


so..di kesempatan ni.....
nak ucap 'selamat hari raye maaf zahir batin dekat semua=)....'
kalau nak dtg beraye tu silela..jgn malu2=)....

wishing all slm merdeka jugak=)...
**semalam berbuka dekat surau ...mmg seronok..macam2 ade...=)...n ramai jugak....^_^


n of course..slmt hri lahir opah tersyg..angah syg opah sgt2=)...

i guess ni last update before going back to kampung dekat londang masjid tanah melaka..
n really hope mood nak blog akn kembali pulih seperti sediakala soooonnn.....


may this coming syawal will make all of ikatan antara sahabat dan keluarga menjadi lebih kuat...

to those who i ever hurt their feeling...I AM DEEPLY SORRY...

=)...tahun ni baju raye kaler purple=)..

=) ..tahun ni dah buat 6 jenis kueh n maybe akn tambh lagi hari ni..insyaallah....=)

=)..tahun ni mlm raye di rumah n all of people i loved will be here on mlm ry insyaallah..=)...

=)..tahun ni i really hope will be the least painful feeling to my heart...will see it soon...

till then...=)..have a nice trip balik kampung sume=)..

^_^

















Terima Kasih Sudi Singgah sini dan Komen..Kalau Sudi singgah lagi

2 comments:

Wanita2u said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri. :)
Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.
http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

nabila azmi said...

wanita2u:thanks jmeput join g.a awk=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...