DASHBOARD HOME

Jul 11, 2011

ade cenyum..ade xcenyum...campur2..*_*

assalamualaikum...


mood menulis belom ade sangat lagi...

sedeh sebab button follower hilang..huuu..blogspot ni kenape tah..=( ...nak join G.A pun dah xleh plak...

sampai2 haritu..(9 july)...malam tu ade kenduri doa selamat sebab uncle tersyg balik dari us..=)...congrates uncle...=)...ALHAMDULILLAH......seronok..meriah kendurinye..=)...
makanan jangan cakapla...

menu-->nasi putih,kurma telur,ayam goreng,sambal udang,kari daging, dessert sagu ngn gule melake tu n air oren...fulamak..makan mmg mcm xbape nak hengat dunia...


letih jugak..tolong2 sume..tapi hepila...jumpe sume orgkan=)=)...

then esoknye...kenduri doa selmat dekat rumah saye...menu ---nasi,ayam goreng,rendang tok,sambal udang,sayur campur,kari ikan,dessert karamel AMWAY tersedap(sebab buat sendiri dgn mama tersyg),buah tembikai,buah anggur,kuih apetah macam agar2 tpi ade due layer n layer bawh tu mcm letk sntn=)....

ni lagi la..makan xhengat diri tu dah demok kan..huuu..


xpela..bia la kan..hari pertm dkt malaysia=p....

ngidam belambak gi xlepas ni..hehe...thanks mak ayah syg=)=)

penat2 pun..malam tu me,along,n kezensss(ecah,syahir n daniel) gi nengok citer movie  niii....

kelakar!!!

cite ni sgt2lah best...kitorang dok gelak jelah kan...hoho..dah le ramai org..layan jela..huuuu;..

sape xtengok gi pegila tengok..bes2...walaupun jim carrey ni agak tue dah..tapi maintain kelakar..tu yg best tuuu=)=)

^_^...


*sudah merindui housemate dekat mesir yang masih berjuang dalam peperiksaan..semoga diorg buat yang terbaik..insyallah..=)=)....

okla..=)...

*thanks alfi kasran sebab dah ubah template saye=)...
Terima Kasih Sudi Singgah sini dan Komen..Kalau Sudi singgah lagi

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...