DASHBOARD HOME

May 8, 2011

untuk cik ika sayang ^_^

assalamualaikum...

post ini..untuk cik iqa sayang...

sebenarnye terharu..sebab die wat entry sorry dkt aku dekat sini..=)...


sebenarnye xdela terase sangat...aku paham je ko tense..stress..sume tu..huhu..

maybe sebab dah biase kawan2 lupe aku kot...=.=...

hehe..kan muke aku ni je kene ingt kengkawan...


anyhow...u know i love u dear...always..sebab ika selalu bagi semangat n harapan dekat matriks dulu...

though kekadang aku ni suke makan hati dgn ko an..huhuhu..=.=


giler ah kalu xsyg ko...ko an antara orang pertame aku jumpe n berinteraksi dekat matriks..hehe..


plus2...kounselor aku..tukang mekap aku..hehe...


so no need to say sorry...=)...i love u ..always..now n forever..hehe..*kalah bf ko okie=)..



till then..tata..muaxxx


p/s: i miss u again.
Terima Kasih Sudi Singgah sini dan Komen..Kalau Sudi singgah lagi

2 comments:

Nur Syafiqah said...

owh no.. terharu.. sorry k.. ak taw ko kwn yang baik.. thanx a lot dear.. i love u too... kaunselor la sgt kn... hehe... miss the moment we spent together...:)

nabila azmi said...

hehe...muaxxxxx....

weyh...aku syg ko amat2 =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...