DASHBOARD HOME

May 14, 2011

day four : 10 things you want to say to one person♥

Assalamualaikum..hehe


yeay..nak sambung game of 10s...


10 things i want to say to one lucky person=p

actually...dalam minda ni..nak ckp byk dkt ramai org sebenarnyeee..hehe...

tapi dah kate seorang je kan...so..

i'll choose two of my bff...ezzah n wani.....hehe..lets make it for two okie.

so nilah spoloh perkara aku nak ckp dkt korang due orang

firstly...i miss u both of u damn much right now!!!..huhuhu....sgt222 rindukan korang..aku taktau la korang rindu aku ke x an...yolah..org ade bf=p..mesty ah rindu bf an=p..

 

♥aku nak sgt2 hang out ngan korang..dah almost bape tahun erk..emmm..3 tahun xjumpe betul2..yang jumpe dekat airport tu..time aku balik ritu..adele lam 10 minit..tapi aku happy gile senyum smpai telinge jeee..=)

 

♥rase macam nak call korang sekarang .and .aku nak ajak buat aktiviti2 bes dgn korang..yg bes2 la...anything...picnic ke..camping ke..shopping ke..hehe..n yg penting amik gambo kan3

 

♥aku nak ckp aku rindu sgt2 saat2 kite bersame2 dkt mtriks  dulu..sgt333 rindu kenangan sesame..one of the best memory that ill always keep in my heart n mind..

-time makan kat kafe blog b 

-time pi kelas sesame

-time buat presentation english or computer

-time aktiviti kokurikulum...

-time dinner

n macam2 gi..huhuhuh



♥aku nak minta maaf banyak2 dekat korang due orang ...sebab aku byk buat slh kan2...ritu ter emo tah pape tah...time dkt mtriks dulu2..ade jugak an kite gado2..

jadi from the bottom of my heart...aku minta maaf tau2...=.=

 

 

♥aku bangga sangat dapat kawan ngan korang..at first time jumpe tu...aku check name budak2 yg same kelas ngan aku dekat blog...aku tengok time tu...name korang..ingt nak pi jenguk kat bilik..tapi end up xjadi..hehe...esok tu yg first time jumpe..n the first class kalu xsilap kimia ...aku mule kenal korang n korang sgt2 sweet+ chantek+ friendly!!!..hehe..like33...

 

♥actually...aku malu nak kawan ngan both of u...entahle...deep down inside..rase cam kekadang tu cam xlayak.....huhu...mungkin aku rendah diri..mungkin..

ape2 ponggg..

 

♥aku nak cakap..that..we are so 3 combination yang cool!!..hehe..n me from utara..ezzah from selatan n wani tinggal dkt kl..i feel kite cam..mak aih..jauhnye..kalu dkt leh reuinon tetiap hari..camne nk jadi bff nii..huhu....yet we have chemistry kan2..=)..walaupon sume ade perangai memasing yg sgt xsame,yang pelik..yang macam2 ragam,,...=p

 

♥waktu hari terakhir dkt mtriks..aku sedeyh gile sbnrnye..nak ckp pon kelu lidah weyh..=(..ezzah pon balik awal gile..huhu...=(..tata titi je waktu ayah die amik...n i promise to myself i dont want to cry...yet deep down inside..of coursela an...huhu...ntah bile nak jumpe..time esoknye balik tu..jumpe wani last time..pon xmampu nak sorok2 sedih tu..sebab deep down inside..aku fikir its hard for 3 of us nak jumpe...siyesly..yet i know..kite boleh keep contact kan2..

 

♥ape orang kate..'tiap hari sayang'..hehe..i wish to say these words to both of u..sebab aku sayang both of u setiap hari okie!!.hehe..nak cakap syg lebih dari wan n afiq..ti diorang ngan korang2 kate mane bleh plak an..hehe...=p..


so here some pictures kite3 ...




okie..thats it..=)

tata

p/s:i miss u..






























Terima Kasih Sudi Singgah sini dan Komen..Kalau Sudi singgah lagi

2 comments:

YAYA said...

i miss 3 of u too. :(

nabila azmi said...

i miss you too lah cyunk!!!...i miss sume klasmate kite..=.=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...