DASHBOARD HOME

Apr 15, 2011

rasa hati..

assalamualaikum...

harini hari jumaat...kalau ikutkan..the only day yang cuti dekat mesir ni..

tapi sejak 2 minggu ni..jadual kelas ku dah bertukar..esok juge cuti...

selamat bercuti semue...
^_^..



**sigh**..





terkadang hati ni rasa sedih sangat...*~~*...

entah kenape...mungkin lumrah manusia..

terkadang hati ni rase lonely sangat...


sunyi kah...

kosong kah...

sering kali juga...senyuman di ukir di bibir..tapi..hati macam xrela...


huhu...


terkadang hati sering bertanya...


jahatkah aku...
kejam kah aku...


am i the one that is bad...


terkadang hati berfikir...sejenak..


selfish ke aku....


**sigh**


exam lagi 10 hari macam tu...


tapi...



kenape..jiwa ni macam malas...


kenape rase penat...


kenape rase putus asa...


kenape ??


nampak sahabat2 belajar..tekun gigih..



kalu dikira...diri ini jue mahu sebegitu...


tapi kenape tah....tiada tindakan yang dibuat...


pagi ni sume shbt2 tersyg pergi joging...n im all alone in the room...


dah dtgke penykit M tu...



cemburu mungkin dgn si dia yg begitu gembira.??

nahhh....


*nothing to do with that person*...



its just me....


dear god...
help me...
i just want to be good ...
so that my parents will be happy to have a simple girl like me as their daughter...
im just too weak...n too nothing...


or am i still not found the best of me...

=(=(..

*nak minyak cap kapak jap...
**mungkin sedih hati ini tiada siapa yang tahu..kerna tiada siapa yang memahami ..


mungkin...

end-.-
Terima Kasih Sudi Singgah sini dan Komen..Kalau Sudi singgah lagi

6 comments:

Mizs Nurul Farhana said...

be strong key,,buang penyakit "M" tu jauh2..
about heart,, kita bole berdiri sendiri untuk sementara waktu tanpa nya,, also me,, even dye hepi kat luar sana,, fana try to be hepi jugak,, sebab bagi fana dye hepi,, fana akan tumpang gembira jugak,, janji fana seronok melihat orang kita sayang tu bahagia,,walaupun bukan dengan fana :)

nabila azmi said...

thanks nasiht dear=.=

Raja Ellysya said...

chill babeh..kite pon sama.dah lma dtg pnyakit M tu.setadi2 iA boleh.. *cewah ckp kt org.hehe ;p

nabila azmi said...

thanks cyg=)=))

nur hidayah azman said...

ohhh..ni la yg dok tutup2 tu..baik2 ok.rawat hati elok2.salah rawat hati merana diri.think positive angah!!ganbareee

nabila azmi said...

hihi..thanks yah..btw..dap giler msk rini!!..arigato nee
xoxo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...