DASHBOARD HOME

Apr 27, 2011

contest semua tentang 4 ^_^

assalamualaikum...

thanks to cik along@si mucuk=p

susah2 je tag angah haa=p=p

nway...join jugakla..alang2 baru pass midsem an..pastu cam release tense skett=p

*klik sini kalu nak join*
hehe...tentang 4=p

okie..so lets reveal the questions^_^


4 perkara describe about yourself
:: pemalu,comel,murah senyuman,adore yummy food^_^

4 nama manja kamu
:: angah,cik nab,baby,kembar

4 perkara baik kamu buat harini
::solat subuh,senyum,berfikiran positif,rindu kawan ^_^*time buat ni msih kul 7 pagi..hihi*

4 tempat yang nak sangat pergi
::balik malaysia,holiday in Paris,holiday cruise trip,disneyland hong kong^_^

4 bende wajib bawa kalau keluar
::handphone,purse comel dari hajar hot*,kunci rumah,diary kecil tuk aktiviti sehari2=)

4 perkara terakhir kamu buat sebelum join contest ni
::study , jawab mid sem exam, mandi,update blog,=p

4 orang paling kamu sayang di dunia ini
:: Rasullullah s.a.w ,parents terchenta, adek beradek tersayang, bff

4 jenis ragam manusia kamu jumpa hari ini
* since pagi lagi..i will include yesterday punye people i jumpe k=)
::people yang caring!!,
  people yang love give n take,
  people yang xsedar sedang melukai hati,
  people yang bekerjasama dalam melaksanakan event=)

4 misi yang mesti kamu capai tahun ini
:: balik malaysia dgn keputusan cemerlang, kurangkan berat badan=p,
jumpa orang tersayang, konsisten joging!=)

4 habit buruk kamu
:: mudah leka,kekadang suke lengah2,suke pendam,mood suke berubah


4 perkara yang kamu fobia
:: cicak masuk lam baju, maen tenis=p, terkepit dkt pintu lif, kayuh basikal laju2

4 sebab join contest ini
:: akak kembar terchenta tag saya=),nak hadiah misteri=),
   release tense lepas jawab exam,saje suke2 tambah entry kat blog tersyg=)

jadi..saye nak tag 5 orang yang 'gojes' nie=)=)
hehe...kalu xbuat pun xpe..buat pun okie jee^_^...


till then..tata=)=)

p/s:i miss you^_^


















Terima Kasih Sudi Singgah sini dan Komen..Kalau Sudi singgah lagi

2 comments:

cik fiqa said...

thanks for join the contest..for futher info,always follow up my blog ok.. :)

nabila azmi said...

okie=)...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...