DASHBOARD HOME

Apr 29, 2011

are u care enough???=.=....=p

assalamualaikum...

morning u all in egypt...n evening in malaysia=)=)....

just came back from joging^_^...fuh2...penat gi ni..hehe...



okie...this post dedicate to cik chybeelila sebab invite me to join her contest yg unik ni...

hehe...=)=)....like2.......





sebab I LOVE PICTURES!!!....hehe....



so bile tengok gambar2 cik chybeelila ni...mmg la mcam...=)=)=)=)=)=)



banner contest yg simple tpi cntik=)
actually..time tengok gambar2 cik owner ni...fuh...rambang mate ni haaa.....sume lawa okieyh...

mungkin tukang amik gambo ni expert,xpon kamera canggih ...n scenery lawa gile kot!!...i wish i could go beautiful places like this=)=)


so..dlm berpuluh2 gambo yg che' dah pilih ni...adela dalam 4 ni ha ..mcm ala..nak pilih mane satu ntah...


hehe.....



rase cm na amik empat2 jerk...heheheh


tapi xbleh la an..owner contest suh pilih satu jerk...



so picture that i choose is....







^_^...tak tahu lah nape choose this picture an...
rase owner ni cute sgt wat gaye mcm ni=)

...i love photo yg mcm2 ni...outdoor activity..n nampak  beautiful scenery sume=)...

nampak lam gambar ni owner mcm hepi sgt...santai je..lepak2 dkt jeti...hehe...

boleh rase tng...rase damai...hirup udara segar...tengok burung2 lalu ke...


so mcm boleh feel la...tengok picture ni=)....

secare xlangsung wat rase hepi n calm...


n one more thing..i really love laut^_^...



ok..thats it...=)=)...
Terima Kasih Sudi Singgah sini dan Komen..Kalau Sudi singgah lagi

5 comments:

ama said...

goodluck :)

Chybee said...

heee...mmg santai je mse amik gmbr tu even ade malu2 sikit la kn ngn org lain. heee....

thanks dear for your opinion :)

nabila azmi said...

to ama: thanks=)

chybee:..okie=)=)..nice picture!

Innanie | Ariffin said...

good luck utk contest chybeelila... jom dtg blog sy dan bg sokongan pada sy pulak! =)

nabila azmi said...

innanie: thanks3=)..okie..will visit u=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...