DASHBOARD HOME

Jan 23, 2011

contest picture hitam putih paling cool!!

=)...i guess this is the first contest that i join though ramai yang tag me to join other contest..=)

thanks to huda=) 

sebab tag angah erk=)

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011


kalau saye menang..saye nak belanje akak and adik saye =)

n i tag this 5 persons:
syafiqah sabki
amira amir
rozieyana 
nik 
jimie



Terima Kasih Sudi Singgah sini dan Komen..Kalau Sudi singgah lagi

3 comments:

apisv2 said...

wah..pic kt mn nie?kutub utara ?
hehhe...nice pic.gudluck;)

nabila azmi said...

=)....thanks=)

mira mir said...

seen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...