DASHBOARD HOME

Aug 28, 2010

i love them..

untuk post yang ini..
saye nak citer pasal bear2 kesayangan saye..
i guess..
this will be the last one..
sebab i just got to know that xbape baek ade bear2 nih..
tapi ni alang2 dah ade..
layan jelah an..
heheheehhe
so..
basically..
i have a few that i really sayang!!
hehe..mereka ini sentiase ade dkt katil saye..
sebenarnye ade banyak lagi.
tapi yang ini je dibenarkn berase di atas katil saye..
hehehhe
so here is the pictures..=)
 ok...yang ini an...daripada mr bubu...=p
namenye BB=p
 yang ini pulak also from mr bubu ..
namenye YAM..=p
yang ini daripada kawan2 saye yang sgt2 saye sayang.,
yan rou,minyee,mr lim,mr sam,yee qian,song wei,wan fen,liling,zh wei,n wei jian...hehhe
miss them!!!!
hehe...yang ni from my sweet twins friend..shi teng n shi wei!!..love u guys!!!

haa..yang ini datangnye daripada  one of my best fwen..
xlain dan xbukan..ayu comei..
arigato sayang..=)
guess what..ini from my beloved mama=)..sayang mak!!!
last but not least,,,ni from my sweet friend..aqilah..and she is twins also..
abg kembar die hencem..hahahaha
thanks syg=)..simpan gi ke x monyet yg ku bgi kamu..=p
so...inilah semue kesayangan saye=)...muahhhhh

Terima Kasih Sudi Singgah sini dan Komen..Kalau Sudi singgah lagi

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...